Důležitá výhra v Dubici

V sobotu zajížděli fotbalisté Sparty Sosnové na hřiště momentálně prvního celku Okresního přeboru Dubice.

Úvodních 20 minut bylo velmi vyrovnaných. Sosnová sice držela míč více na svých kopačkách, ale Dubice zase hrozila z protiútoků. Jeden z nich využil ke skórování domácí útočník Škach. Obdržená branka Sosnovou nijak nesrazila. Vyrovnání se Sosnová dočkala po rohovém kopu, kdy si přesně naskočil Zdeněk Sameš a bylo to 1:1. Další branku viděli diváci přesně po 10 minutách. A znovu v síti domácích. K volnému přímému kopu se postavil David Volf a přesnou střelou nedal domácímu brankáři šanci 1:2. Na 3:1 zvýšila Sosnová těsně před odchodem do šaten. Na další rohový kop si znovu naskočil Zdeněk Sameš a bylo to již 1:3 pro Sosnovou. 

Druhý poločas navázal na ten první. Sosnová více hrála s míčem a Dubice čekala na své šance. Další branku přidala ale opět Sosnová. A kdo jiný než Zdeněk Sameš, který dovršil hattrick. Jak jinak než přesnou hlavičkou po rohovém kopu. Ve zbytku utkání už hrála Sosnová to co potřebovala, nikam se nehnala a v klidu si hlídala výsledek. V závěru už jen dokázali hráči Dubice snížit na 2:4, ale víc už se toho nestalo.

Sosnová si tak po nejlepším výkonu v sezóně odváží důležité 3 body z Dubice. Další utkání hraje Sosnová na domácím hřišti v sobotu 2.11.2019 od 10:30. Srdečně zveme všechny příznivce Sosnovského fotbalu.