Prohra ve Skalici

V neděli fotbalisté Sosnové zajížděli na hřiště do Skalice, kde jsme se utkali proti místnímu béčku. Před utkáním byl mezi oběma mužstvy byl v tabulce rozdíl pouze 2 body.

Sosnová vstoupila do utkání velmi dobře. Již ve 4. minutě po dobrém napadání získal míč Tomáš Hamata, který ho ve vápně ještě posunul na Jana Klimenta, a ten střelou do šibenice nedal šanci domácímu brankáři. Diváci mohli sledovat vcelku vyrovnané utkání s náznaky šancí na obou stranách. Ve 14. minutě přišla chyba Sosnovské obrany, kterou využil domácí Lukáš Nevrlý a srovnal na 1:1. V 19. minutě šli domácí do vedení. Hráči Sosnové signalizovali offside, ale rozhodčí hru pustil a Lukáš Nevrlý tentokrát přihrál zcela volnému spoluhráči, který bez problémů uklidil míč za záda sosnovského brankáře - 2:1.

Do druhého poločasu chtěla Sosnová vstoupit dobře a pokusit se skóre otočit. Ze začátku druhého poločasu k tomu měla několik příležitostí, které ale bohužel zůstaly nevyužity. A tak přišel trest. Z rychlého protiútoku utekl hostující obraně opět Lukáš Nevrlý a Skalice vedla již 3:1. Do konce utkání si obě mužstva vytvořila několik slibných příležitostí, ale skóre se již nezměnilo a tak Sosnová prohrála se Skalicí "B" 3:1.

Další utkání odehraje Sosnová v sobotu 12.10. s výkopem od 10:30. Utkání se odehraje na hřišti v Sosnové.