Sosnová porazila Holany

V sobotu přivítala Sosnová na svém hřišti celek z Holan. Již den před utkáním byly náznaky, že Sosnové bude opět chybět několik hráčů.

Sosnová do utkání nastoupila pouze v 9 hráčích. Až ve 25. minutě dorazili 2 hráči, kteří dojíždí z Prahy a kteří byli uvězněni v dopravní zácpě. Přesto, že Sosnová hrála téměř půl hodiny v 9 hráčích, tak neměla vůbec špatný začátek. Dokonce šla do vedení. Již v 5 minutě vybojoval Petr Doseděl míč a přesnou přihrávkou našel Radka Chynu, který zády k bráně zakončil přesně patičkou. Ve 20 minutě se Holany dočkaly vyrovnání. Hostující útočník prošel Sosnovskou obranou a vyrovnal na 1:1. Poté již Sosnová hrála v plném počtu a bylo to znát. Jan Kliment poslal do vápna krásný centr na Radka Chynu, který hlavou mířil pouze do břevna, od toho se míč odrazil zpět břed branku a Petr Doseděl pohotovou dorážkou vrátil domácím vedení. Na 3:1 zvýšil Jakub Milner, který dorazil střelu Petra Doseděla z hranice pokutového území. A tak se šlo do kabin za stavu 3:1 pro Sosnovou.

Druhý poločas navázal na ten první. Sosnová byla lepším týmem a dočkala se 4 gólu. Zdeněk Aust prošel přes několik hostujících hráčů a přesnou střelou zvýšil na 4:1. Poté Holany zahrávaly přímý kop, který hostující hráč zahrál výborně a snížil na 4:2. Pár minut na to zahrávala také Sosnová přímý volný kop na který si naskočil Petr Doseděl a zvýšil na 5:2. Holanům se přeci jen ještě podařilo snížit na 5:3, kdy hostujíci hráč přehodil brankáře Růžičku. Na konečných 6:3 uzavřel skóre David Boháček, který se nejlépe zorientoval ve vápně po rohovém kopu a hlavou dokázal skórovat.

Další utkání odehraje Sosnová v neděli 6.10. 2019 od 14:00 na hřišti SK Skalice.