Výhra na PENALTY

V sobotu dopoledne přivítala Sosnová na svém hřišti celek ze Svoru.

Úvod utkání již tradičně Sosnové nevyšel. Už ve 2. minutě utkání se Svor dostal do vedení, když pěknou kombinací překonali obranu domácích a poté i brankáře Svobodu. Po zbytek prvního poločasu se nehrál příliš pohledný fotbal. Divaci mohli sledovat mnoho chyb a nepřesností na obou stranách. A tak první poločas skončil výhrou Svoru 1:0.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Sosnová, která držela míč a snažila se o vyrovnání. Jenže bohužel z ojedinělého protiútoku udeřili hosté a vedli již 2:0. To ale Sosnovou nakoplo ještě více. Hnali se za snížením a to se povedlo v 62. minutě, kdy Kliment nastřelil v pokutovém území ruku hostujícího obránce. Následný pokutový kop s přehledem proměnil Robert Slipčenko. Sosnová pokračovala v aktivní hře a také se dočkala druhé branky. Krásnou přihrávku od R. Slipčenka využil Jan Kliment k vyrovnání.

Další branka již nepadla a tak o vítězi rozhodly pokutové kopy.  V nich exceloval domácí brankář Svoboda, který chytil 3 pokutové kopy a tak si Sosnová připisuje 2 body za výhru 3:2pp. 

Po utkání následovala oslava dlouholetého člena týmu Tomáše Hamaty, který oslavil 40 narozeniny.

Další utkání odehrajeme 22.9. od 15:00 v Jestřebí.