Vysoká porážka v Jestřebí

V neděli 22.9. jsme zajížděli na hřiště do Jestřebí, kde jsme se utkali s celkem domácích, kteří se před touto sezonou spojili s týmem z Dubé a nastupují pod názvem Jestřebí/Dubá. 

Tento fakt se projevil na soupisce domácích, kteří měli více jak 5 hráčů na střídačce. Za to Sosnová, jak již tradičně, dorazila k venkovnímu utkání pouze v 11 hráčích. Později ještě dorazil Petr Doseděl, který měl fotbalové povinnosti u fotbalistů mláděže.

Sosnová doposud odehrála 5 soutěžních utkání a ve třech případech inkasovala do 5. minuty branku. To se bohužel stalo i v Jestřebí. Po nedorozumění brankáře s obránci šlo Jestřebí do vedení. Poté bylo utkání vyrovnané, oba celky si vytvořily brankové situace, ale skóre zůstávalo 1:0. To se změnilo až ve 35. minutě. Po chybě obrany utíkal útočník domácích z půlky sám na brankáře Svobodu a své sólo zakončil lobem a zvýšením na poločasových 2:0.

Do druhého poločasu chtěla Sosnová vstoupit lépe a pokusit se o snížení. To se bohužel nepovedlo. Ba naopak, Sosnová inkasovala další 2 branky a skóre bylo již 4:0 pro domácí. Poté se Sosnové povedlo skórovat. Po pěkné kombinaci na pravé straně si Poláčkův centr srazil domácí obránce míč do vlastní branky. Jenže branka Sosnové nic nezměnila na ději hry. Jestřebí do konce utkání vstřelilo ještě další dvě branky a utkání tedy skončilo debaklem Sosnové 6:1.

Další utkání odehrajeme na domácí půdě proti celku z Holan. Utkání startuje 28.9. 2019 od 14:00