Blog

Okna - Sparta Sosnová 2:1 (1:1)

28.5.2011 sehráli naši v Oknech klíčový zápas o udržení ve třetí třídě OS. Vzhledem k jejich prohře 2:1 je již jen pramalá šance na udržení. Cvikov "B" má náskok 2 body a Dubnice 3. Více to ani nemá cenu komentovat...

Celý článek

Sosnová - Dubnice 2:3 (2:0)

Dnes 21.5.2011 se hrálo v Sosnové a na domácí půdě se s posledním celkem - Dubnicí povinně očekával zisk tří bodů. Již v úvodních pěti minutách Sosnová vedla 2:0 po střelách Karlíka a Hamaty. Domácí měli hru ve svých rukou (na svých nohou) a měli nespočet tutových šancí, které však nedokázali proměnit, stačilo jen trefit branku...  Cca v 75. minutě hosté snížili na 2:1 a hra se zdramatizovala. Stále jsme ohrožovali soupeřovu branku a když Kýčkova střela z přímého kopu mířila do levé soupeřovy šibenice, dokázal soupeřův brankář nemožné a snad jen koncem prstů dokázal změnit její dráhu mimo síť. Následně za stavu 2:2 emoce gradovaly na obou stranách a po vyloučení hráče hostů se již zdálo, že domácí dotáhnou své snažení k výhře. Bohužel však soupeř z druhého po sobě stříleného orohového kopu v absolutním závěru mače "zavěsil" do branky domácích a tím se veškeré naděje na vítězství rozplynuly. O pár chvil byl zápas rozhodčím ukončen a ze tří bodů se radovala Dubnice.

zákrok soupeře po střele domácích

Celý článek

Lindava - Sparta Sosnová 3:1 (0:0)

V sobotu 14.5.2011 hráli naši v Lindavě. V první polovině se nepodařilo žádnému z mužstev vstřelit branku.

Zato ve druhé půli vstřelili lindavští góly 3 a Sosnová byla úspěšná pouze jednou. Takže zase smůla a 0 bodů do tabulky. Příště se hraje s posledním celkem v tabulce, takže očekávám 3 body pro nás, jinak je to na sestup do "pralesní ligy".

J. Gallo.

Celý článek

Žandov - Sparta Sosnová 3:3 (1:1)

Dne 7.5.2011 sehráli v Žandově naši hráči zápas s výsledkem 3:3 (1:1). Osm minut před koncem druhé třetiny se již zdálo za stavu 2:3 ve prospěch Sosnové, že si odvezou ze Žandova vytoužené 3 body, avšak naději hostům sebrali žandovští 2 minuty před koncem zápasu, kdy vyrovnali na konečných 3:3.

Branky Sosnové: Daniel Kýček, Michal Janovský a Konečný Petr.

Celý článek

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

TOPlist