Blog

Vysoká domácí porážka

V sobotu se na domácím hřišti představila Sosnová proti týmu ze Zákup.
Šlo o souboj druhého a třetího celku tabulky. Avšak kvalita utkání tomu vůbec neodpovídala. Oba celky se musely obejít bez několika hráčů. Obsence byla více znát na straně domácích.

Úvod utkání byl v celku vyrovnaný, bez nějakých větších šancí. Vše se změnilo s první brankou. Tu since vstřelila Sosnová, ale bohužel do vlastní sítě. To jakoby Zákupy nakoplo a naopak Sosnovou položilo. Od té doby byly Zákupy lepším týmem, což potvrdily skórováním dalších branek. Nakonec utkání mělo jednoznačného vítěze. Zákupy se radovaly z vítězství 6:2.
Za domácí se dvěma brankama blýsknul Kuba Poláček.

V dalším utkání, tj. v sobotu 8.6. 2019 od 14:00 přívítáme na domácím hřišti vedoucí celek z Dubice. Všichni jste srdečně zváni.

Celý článek

Domácí prohra s Žandovem

V sobotu odpoledne jsme na domácím hřišti v Sosnové přivítali celek ze Žandova.
Hosté nastoupili s velmi mladým kádrem, naopak Sosnové chybělo několik hráčů ze základní sestavy.
 
Od začátku se hrálo vyrovnané utkání. Více času měli míč na kopačkách domácí, ale k žádné větší šanci to nevedlo. A tak přišel trest. Po rohovém kopu nedokázali domací dostat míč z pokutového územím, čehož využil hostující hráč, který střelou z hranice vápna otevřel skóre.
Branka hostů však obraz hry nezměnila. Domácí se snažili kombinovat, ale slibnější šance zastavovala nepřesnost, zbrklost nebo nekvalita v útočné fázi.
Zákonitě musel tedy přijít další trest. Po chybě domácího stopera postupoval hostující útočník zcela sám na domácí branku a kličkou brankáři zvýšil na poločasových 0:2.
 
Do druhého poločasu nastoupili domácí s touhou utkání otočit. Nakročeno k tomu domácí měli v 57. minutě. Ve vápně byl faulovaný domáci hráč a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Jakub Poláček - 1:2. Sosnová se postupem času hnala za vyrovnáním, ale většina akcí končila před pokutovým územím nebo nepřesným zakončením domácích hráčů. A tak utkání skončilo výhrou hostů 2:1.
 
Sosnová si tedy připsala druhou porážku v řadě. V příštím utkání zajíždíme v sobotu na hřiště Kravař, kde se od 17:00 pokusíme napravit předchozí zaváhání.
Celý článek

Vysoká výhra nad Svorem!

V sobotu odpoledne se na hřišti v Sosnové utkal domácí celek s týmem ze Svoru. Celé utkání provázela zima a déšť.

Od úvodních minut byli domácí jasně lepší. Drželi více balón a dobře kombinovali. Vše vyústilo ve vedoucí gól Zdeňka Brože, který si navedl míč na hranici vápna a levou nohou prostřelil hostujícího brankáře. Poté přišly chvíle Tomáše Hamaty, který v rozmezí 10ti minut vstřelil dvě branky. To jakoby Sosnovou uspokojilo a přišlo snížení ze strany Svoru na 3:1. Jenže ještě do poločasu Sosnová přidala čtvrtý gól. Po krásné kombinaci mezi Vrabcem a Brožem přidal druhý zmiňovaný svou druhou branku v utkání.

Z kraje druhého poločasu, již za rozhodnutého stavu Sosnová prostřídala a na hřiště se podívali i všichni hráči z lavičky.  Kvalita hry se tím trošku snížila, ale i tak domácí přidávali další branky. Nejprve se prosadil Hynek Vrabec. Poté přišla pětiminutovka, během které Sosnová vstřelila 3 branky. Jako první se hlavou prosadil Radek Chyna, poté po akci Vrabce zakončoval do odkryté branky Jára Kolínský a vše uzavřel svoji druhou brankou v zápase dobře hrající Hynek Vrabec. V závěru Svor ještě přidal jednu branku a utkání tak skončilo 8:2.

 

Celý článek

Těsná prohra v Lindavě

V sobotu odpoledne zajížděli fotbalisté Sosnové na hřiště Lindavy. Lindava má mladé a kvalitní mužstvo, takže nás nečekalo nic lehkého.

Od úvodních minut diváci sledovali vyrovnané utkání bez nějakých větších šancí. Vše se změnilo až když přišla zbytečná ztráta míče na útočné polovině a domácí Lindava šla do rychlého protiútoku, který střelou zakončil domácí Halbich - 1:0. Od té doby byla Sosnová lepším a fotbalovějším týmem a soupeře přehrávala. Jenže přišla další chyba Sosnové, tentokrát v rozehrávce což potrestal znovu Halbich - 2:0. V prvním poločase už žádná branka nepadla, ikdyž Sosnová měla několik dobrých náznaků ke skórování.

Druhý poločas navázal na první. Sosnová byla lepší a hra se odehrávala především na polovině Lindavy. Sosnovští se dočkali snížení po krásném centru Davida Volfa, když se hlavou dokázal prosadit Robert Slipčenko - 2:1. Jenže krátce na to utekl všem hostujícím hráčům Halbich a střelou z úhlu dovršil hattrick - 3:1. Naděje na bodový zisk přišla po rohovém kopu Tomáše Hamaty, který svůj centr posadil na hlavu Radka Chyny a bylo to znovu o gól - 3:2. Bohužel ani přes závěrečný tlak už Sosnová nedokázala vyrovnat a tak po dobrém výkonu na hřišti Lindavy padla 2:3.

Další utkání nás čeká na domácím hřišti v Sosnové v sobotu 4.5. 2019 od 14:00. Přivítáme celek ze Svoru.

 

Celý článek

Sosnová nastřílela Bukovanům 5 gólů!

Za krásného počasí se na domácím hřišti utkala domácí Sosnova s hosty s Bukovan. Domácí do dalšího domácího utkání vstoupili s jarní vizitkou 2 vítězství a 2 porážek. 
Utkání začala kvůli problému s internetem o 20 minut déle.
Za krásného počasí se na domácím hřišti utkala domácí Sosnová s hosty z Bukovan. Domácí do dalšího domácího utkání vstoupili s jarní vizitkou 2 vítězství a 2 porážek. 
Utkání začalo kvůli problému s internetem o 20 minut déle.
 
První poločas se toho moc nedělo, obě mužstva působila poněkuď ospale. Nepřesnost střídala nepřesnost, přesto mohli jít hosté v polovině poločasu do vedení . Po domácí standartce utíkali od poloviny hřiště dva hráči hostujících Bukovan na domácího golmana úplně sami. Nepochopitelně se však hostujici hráč snažil celou akci zrychlit a vystřelil ze 30 metrů. Naštěstí pro domácí mimo. V další šanci hostů se objevit Kýček, který po chybě domácích mohl udeřit. Bohužel pro hosty míč směřující do brány vykopl jeden z obránců. Ze strany domácích to byl velice slabý poločasový výkon, jedinou “šancí” domácích byla střela Milnera, která skončila v okolních zahrádkách za kabinou domácích hráčů.
Druhy poločas začal pro domácí skvěle po 3 minutách hry po chybě hostí dával svůj první gól v Sosnovskem dresu jarní posila Vrabec kdy podél golmana zakončil na 1-0!
Pro hosty tímto momentem skončil zápas a na hřišti byli pouze domácí.
Hosté dělali chybu za chybou a domácí měli více ze hry a pri chuti byl domácí útočník Robert Slipcenko, který během druhého poločasu potvrdil, ze góly davat umí a nastřílel hattrick. Ke konci zápasu se přihlásila ke slovu také jarní posila Vrabec a připsal si také svůj druhy zasah v zápase a upravil na konečných 5-0 pro domácí! Na konci zápasu se mohl do kolonky střelců zapsat také střídající Kolinský, který sám před prázdnou brankou minul. Tímto momentem sudí Marek ukončil zapas, který v podstatě skončil prvním gólem domácích, poté na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a bylo otázkou jakou si hráči Bukovan odvezou Velikonoční nadílku. Nakonec utkání skončilo pro spokojenost všech domácích nepopularnim bůrem.
Celý článek

Sosnová zvládla derby v Zahrádkách!!

V sobotu 30.3. se odehrálo na hřišti v Zahrádkách derby mezi domácím týmem ze Zahrádek a Sosnovou.

Od začátku utkání byla Sosnová jasně lepší a bylo otázkou času kdy vstřelí první branku. To se povedlo po rohovém kopu, kdy pohotovou dorážkou otevřel skóre Milan Slipčenko. Poté přišel další klíčový moment a since červená karta pro domácího obránce. Jenže to jakoby sosnovským spíše ublížilo a hra nebyla podle představ.

Vše vyústilo ve vyrovnávací branku na 1:1 na začátku 2. poločasu. Inkasovaný gól Sosnovou znovu nakopl a začala přidávat další branky. Nejprve na 2:1 vrátil sosnovským vedení Kuba Milner, kterého krásným pasem poslal do zakončení Roman Ladra. Poté na 3:1 zvýšil Radek Chyna, který využil skvělou přihrávku od Jana Klimenta. Na 4:1 zvýšil svým druhým gólem Kuba Milner. Na konečných 5:1 uzavřel skóre individuální akcí Jan Kliment.

Sosnová tak odčinila debakl z minulého týdne.

Zároveň zveme všechny fanoušky a přátele sosnovského fotbalu na další domácí utkání. V sobotu 6.4. od 13:00 přívítáme celek z Polevska!

Celý článek

Sosnovou čeká derby!

Již tuto sobotu 30.3.2019 od 12:00 zajíždí Sparta Sosnová na hřiště v Zahrádek. 

Věříme, že odčiníme porážku z minulého týdne a odvezeme si všechny 3 body.

Zveme všechny fanoušky a přátele Sosnovského fotbalu!!

Celý článek

Vysoká porážka s Dubnicí

V sobotu vstoupili fotbalisté Sosnové do jarní poloviny soutěže. 

Na domácím hřišti jsme přivítali celek z Dubnice. Utkání se nám vůbec nepovedlo a byla z toho vysoká porážka 1:6.

Prvních 15 minut nenasvědčovalo tomu, že by domácí měli dostat takový "výprask", protože diváci sledovali vyrovnané utkání, bez nějakých větších šancí.

Vše změnila až první branka, kterou vstřelil pěknou střelou z dálky hostující hráč. Další branky přidali hosté z Dubnice ve 20 a 30 minutě. Do šaten se tak šlo za stavu 0:3.

Ve druhém poločase se toho příliš nezměnilo a hosté přidávali další branky. V 80. minutě to bylo již 0:6. Snížení na 1:6 přišlo v závěru. Po chybě domácího stopera postupoval sám na branku Kuba Milner a střelou podél vyběhnuvšího brankáře skóroval.

Věříme, že tuto porážku odčiníme příští týden v derby. Hrajeme v sobotu od 12:00 v Zahrádkách.

Hodnocení hrajícího trenéra Milana Slipčenka: Soupeř nás předčil v několika směrech. Především v nasazení a bojovnosti jsme se Dubnici nevyrovnali. Do utkání jsme vstoupili jako když se nemůže nic stát  a soupeř nás potrestal. Vyhrálo mužstvo s větši touhou vyhrát.

Celý článek

V sobotu přivítáme Dubnici

Již tuto sobotu 23.3. přivítáme v prvním mistrovském utkání mužstvo z Dubnice.

Utkání začíná od 12:00 na hřišti v Sosnové.

Zveme všechny fanoušky a přátele sosnovského fotbalu!

Celý článek

První přátelské utkání se nepovedlo

Sosnovští odehráli první přípravné utkání proti celku Čistá (Středočeský kraj).

Do utkání lépe vstoupila Sosnová, která se již v první minutě ujala vedení. Do poločasu viděli diváci ještě tři branky, když Sosnová vedla 3:1. Druhá půle se však vůbec nepovedla, když sosnovští nakonec prohráli 3:5.

V tomto utkání však bylo důležité aby si všichni hráči po dlouhé době vyzkoušeli veliké hřiště. I přes nepříznivý výsledek, věříme, že další utkání pro nás dopadnou mnohem lépe.

 

 

Celý článek

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

TOPlist