Blog

Sosnová porazila Holany

V sobotu přivítala Sosnová na svém hřišti celek z Holan. Již den před utkáním byly náznaky, že Sosnové bude opět chybět několik hráčů.

Sosnová do utkání nastoupila pouze v 9 hráčích. Až ve 25. minutě dorazili 2 hráči, kteří dojíždí z Prahy a kteří byli uvězněni v dopravní zácpě. Přesto, že Sosnová hrála téměř půl hodiny v 9 hráčích, tak neměla vůbec špatný začátek. Dokonce šla do vedení. Již v 5 minutě vybojoval Petr Doseděl míč a přesnou přihrávkou našel Radka Chynu, který zády k bráně zakončil přesně patičkou. Ve 20 minutě se Holany dočkaly vyrovnání. Hostující útočník prošel Sosnovskou obranou a vyrovnal na 1:1. Poté již Sosnová hrála v plném počtu a bylo to znát. Jan Kliment poslal do vápna krásný centr na Radka Chynu, který hlavou mířil pouze do břevna, od toho se míč odrazil zpět břed branku a Petr Doseděl pohotovou dorážkou vrátil domácím vedení. Na 3:1 zvýšil Jakub Milner, který dorazil střelu Petra Doseděla z hranice pokutového území. A tak se šlo do kabin za stavu 3:1 pro Sosnovou.

Druhý poločas navázal na ten první. Sosnová byla lepším týmem a dočkala se 4 gólu. Zdeněk Aust prošel přes několik hostujících hráčů a přesnou střelou zvýšil na 4:1. Poté Holany zahrávaly přímý kop, který hostující hráč zahrál výborně a snížil na 4:2. Pár minut na to zahrávala také Sosnová přímý volný kop na který si naskočil Petr Doseděl a zvýšil na 5:2. Holanům se přeci jen ještě podařilo snížit na 5:3, kdy hostujíci hráč přehodil brankáře Růžičku. Na konečných 6:3 uzavřel skóre David Boháček, který se nejlépe zorientoval ve vápně po rohovém kopu a hlavou dokázal skórovat.

Další utkání odehraje Sosnová v neděli 6.10. 2019 od 14:00 na hřišti SK Skalice.

Celý článek

Vysoká porážka v Jestřebí

V neděli 22.9. jsme zajížděli na hřiště do Jestřebí, kde jsme se utkali s celkem domácích, kteří se před touto sezonou spojili s týmem z Dubé a nastupují pod názvem Jestřebí/Dubá. 

Tento fakt se projevil na soupisce domácích, kteří měli více jak 5 hráčů na střídačce. Za to Sosnová, jak již tradičně, dorazila k venkovnímu utkání pouze v 11 hráčích. Později ještě dorazil Petr Doseděl, který měl fotbalové povinnosti u fotbalistů mláděže.

Sosnová doposud odehrála 5 soutěžních utkání a ve třech případech inkasovala do 5. minuty branku. To se bohužel stalo i v Jestřebí. Po nedorozumění brankáře s obránci šlo Jestřebí do vedení. Poté bylo utkání vyrovnané, oba celky si vytvořily brankové situace, ale skóre zůstávalo 1:0. To se změnilo až ve 35. minutě. Po chybě obrany utíkal útočník domácích z půlky sám na brankáře Svobodu a své sólo zakončil lobem a zvýšením na poločasových 2:0.

Do druhého poločasu chtěla Sosnová vstoupit lépe a pokusit se o snížení. To se bohužel nepovedlo. Ba naopak, Sosnová inkasovala další 2 branky a skóre bylo již 4:0 pro domácí. Poté se Sosnové povedlo skórovat. Po pěkné kombinaci na pravé straně si Poláčkův centr srazil domácí obránce míč do vlastní branky. Jenže branka Sosnové nic nezměnila na ději hry. Jestřebí do konce utkání vstřelilo ještě další dvě branky a utkání tedy skončilo debaklem Sosnové 6:1.

Další utkání odehrajeme na domácí půdě proti celku z Holan. Utkání startuje 28.9. 2019 od 14:00

 

Celý článek

Výhra na PENALTY

V sobotu dopoledne přivítala Sosnová na svém hřišti celek ze Svoru.

Úvod utkání již tradičně Sosnové nevyšel. Už ve 2. minutě utkání se Svor dostal do vedení, když pěknou kombinací překonali obranu domácích a poté i brankáře Svobodu. Po zbytek prvního poločasu se nehrál příliš pohledný fotbal. Divaci mohli sledovat mnoho chyb a nepřesností na obou stranách. A tak první poločas skončil výhrou Svoru 1:0.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Sosnová, která držela míč a snažila se o vyrovnání. Jenže bohužel z ojedinělého protiútoku udeřili hosté a vedli již 2:0. To ale Sosnovou nakoplo ještě více. Hnali se za snížením a to se povedlo v 62. minutě, kdy Kliment nastřelil v pokutovém území ruku hostujícího obránce. Následný pokutový kop s přehledem proměnil Robert Slipčenko. Sosnová pokračovala v aktivní hře a také se dočkala druhé branky. Krásnou přihrávku od R. Slipčenka využil Jan Kliment k vyrovnání.

Další branka již nepadla a tak o vítězi rozhodly pokutové kopy.  V nich exceloval domácí brankář Svoboda, který chytil 3 pokutové kopy a tak si Sosnová připisuje 2 body za výhru 3:2pp. 

Po utkání následovala oslava dlouholetého člena týmu Tomáše Hamaty, který oslavil 40 narozeniny.

Další utkání odehrajeme 22.9. od 15:00 v Jestřebí.

 

 

Celý článek

Z Bukovan bez bodu

Do utkání v Bukovanech jsme nastoupili pouze v 11 hráčích. Chyběla nám celá řada hráčů základní sestavy.

Prvních 20 minut utkání nebyla absence klíčových hráčů znát. Hrálo se vyrovnané utkání a šance otevřít skóre mohli hráči obou celků.
Jenže pak přišel 10ti minutový výpadek Sosnové. Toho domácí využili a vstřelili 3 branky během několika minut. Nutno podotknout, že dvě branky byly velmi sporné a pravděpodobně jim předcházel offside domácích. Ještě do konce prvního poločasu Sosnová snížila na 3:1. Petr Doseděl výbornou individuální akcí na pravé straně prošel přes několik hráčů Bukovan a zpětnou přihrávkou našel ve vápně Radka Chynu, který překonal brankáře domácích.

Druhý poločas se odehrával z velké části na polovině Bukovan, které urputně bránili. Sosnová držela míč a měla optický tlak, ale bez nějakých větších šancí. S přibývajícím časem se Sosnová hnala za snížením ale své šance Chyna, Fulier ani Bango neproměnili a tak utkání skončilo porážkou Sosnové 1:3.

Další utkání odehraje Sosnová v sobotu 14.9. od 10:30 na hřišti v Sosnové. Přivítáme celek ze Svoru.

 

Celý článek

Těsná prohra s Lindavou

V sobotu odpoledne hráči Sosnové přivítali na domácím hřišti celek z Lindavy.
Šlo o utkání dvou neporažených celků z úvodu sezony.

Začátek utkání ovlivnila situace ze 3. minuty utkání. Pronikajícího útočníka hostů zastavil ve vápně sosnovský obránce a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. Ten proměnil hostující David Halbich 0:1. Poté se hra vyrovnala. Nehrál se žádný líbivý fotbal. Byl to boj ve středu hřiště. Nicméně další branka již nepadla a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1. 

Do druhého poločasu vstoupila Sosnová mnohem aktivněji a byla lepším mužstvem. Jenže optický tlak nevedl k žádným větším šancím. Sosnová se ale přeci jen dočkala vyrovnání. V 64. minutě si na volný přímý kop naskočil Petr Doseděl a přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1. To jakoby Sosnovou nakoplo a hnala se za dalším gólem. Boihužel pro domácí přišla zbytečná ztráta ve středu hřiště. Míč získal hostující hráč, který si všimnul, že brankář David Volf je mimo pokutové území a téměř z poloviny hřiště jej přehodil - 1:2. Tento gól bohužel znamenal vítězství hostů 2:1.

Příští utkání odehraje Sosnová v neděli 8.9. od 16:00 na hřišti v Bukovanech.

Celý článek

Vítězství na úvod sezóny

V sobotu 17.8. jsme na hřišti v Sosnové přivítali k prvnímu utkání nové sezóny celek z Horní Police.

Sosnová představila v základní sestavě tři nové tváře. V bráně se objevil Jarda Svoboda, který přišel z Lindavy, na kraji zálohy pak nastoupil Zdeněk Aust, který naposledy nastupoval za SK Skalice a v obraně mohli diváci vidět také Ondru Kočího, který přišel z celku z Holan. Tyto změny znamenaly, že místo v základní sestavě nezbylo například na Tomáše Hamatu, sosnovskou stálici. 

Od úvodních minut byla Sosnová lepším týmem. Jedním z nejaktivnějších hráčů byl Petr Doseděl. Po faulu na jeho osobu byl nařízen pokutový kop pro domácí, který s přehledem proměnil Robert Slipčenko 1:0. I po vstřelené brance měla Sosnová převahu a chtěla přidat další branky. To se povedlo ve 30. minutě. Jan Kliment našel krásným pasem Davida Volfa, který si míč zpracoval a druhým dotekem přehodil vyběhnuvšího brankáře hostů 2:0.

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že chtějí přidat další branky a v klidu utkání dohrát. Nakročeno k tomu bylo velmi dobře. Hned ve 48. minutě přidal svoji druhou branku David Volf 3:0. Jenže třetí branka jako-by domácí uspokojila. Toho využili hosté a během 20minut snížili na 3:2. To ale nebylo vše. V nastaveném čase domácí faulovali v pokutovém území a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Nová posila v brance domácích Jarda Svoboda však předvedl výborný zákrok a zachránil 3 body pro domácí Sosnovou.

V dalším kole zajíždí Sosnová v neděli 25.8. na půdu Polevska

Celý článek

Rozpis soutěžních utkání PODZIM 2019

Přinášíme Vám rozpis všech soutěžních utkání pro podzimní část sezony.

17.8. 2019 10:30 SOSNOVÁ - H. Police
25.8. 2019  17:00 Polevsko - SOSNOVÁ 
31.8. 2019 14:00 
SOSNOVÁ  - Lindava
8.9. 2019 16:00 Bukovany - SOSNOVÁ 
14.9. 2019 14:00 SOSNOVÁ  - Svor
22.9. 2019 15:00 Jestřebí/Dubá - SOSNOVÁ 
28.9. 2019 14:00 SOSNOVÁ - Holany
6.10. 2019 10:30 Skalice "B" - SOSNOVÁ 
12.10. 2019 14:00 SOSNOVÁ  - Stružnice
19.10. 2019 15:00 Kravaře - SOSNOVÁ 
26.10. 2019 14:30 Dubice - SOSNOVÁ 
2.11. 2019 14:00 SOSNOVÁ  - Zákupy
9.11. 2019 14:00 Dubnice - SOSNOVÁ 
 


 

 

 

Celý článek

První mistrovské utkání

V sobotu 17.8. od 10:30 se na domácím hřišti v Sosnové utká domácí celek Sosnové s týmem z Horní Police.

Jedná se o první mistrovské utkání nové sezóny.

Všichni příznivci a přátelé Sosnovského fotbalu jsou srdečně vítáni.

Celý článek

ZAHÁJENÍ LETNÍ PŘÍPRAVY

V týdnu se fotbalisti Sosnové sešli k prvnímu tréninku letní přípravy.

Do letní přípravy se zapojí i nové tváře. Jednou z nich je Zdeněk Aust, který působil např.: ve Skalici. Dále pak také Ondra Kočí, který doléčil zranění. Vedení Sosnové stále pracuje na posílení na postu brankáře.

Tréninky budou zaměřené především na kondici, ale objeví se i herní prvky. Následovat budou i přátelská utkání.

Trénky probíhají každé Úterý a Čtvrtek.

Celý článek

Porážka s Dubicí

V sobotu se Sosnová utkala na domácí půdě s vedoucím celkem z Dubice.
Sosnové znovu chyběla řada hráčů, což se opět projevilo na výkonu.

Utkání bylo vcelku vyrovnané, jenže Dubice měla útočnou sílu v podobě Pavla Škacha, který během prvního poločasu nasázel hattrick. Za Sosnovou pouze korigoval Kliment, který využil přihrávku od Petra Doseděla. A tak se šlo do kabin za stavu 1:3.

Druhý poločas začal tlakem Sosnové, který vyústil ve snížení na 3:2. Prosadil se nejlepší hráč utkání, a zřejmě jediný kdo snesl přísnější měřítko - Petr Doseděl. V závěru utkání se přitvrdilo na obou stranách a byly vidět i zákroky, které se daly posoudit i jinak než ŽK. Deset minut před koncem se z brejkové situace prosadil hostující Antoš a upravil na konečných 2:4.

Poslední utkání sezony odehrajeme tuto neděli na hřišti St. Šachova od 15:00.

Celý článek

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

TOPlist