Blog

Přátelská utkání

Tento víkend sehrají fotbalisté Sosnové dvě přátelská utkání na novou sezonu.

V sobotu 1.8. od 15:00 přivítáme celek ze Starého Šachova a v neděli 2.8. od 16:00 hostíme béčko Lokomotivy Česká Lípa.

Obě utkání se odehrají na hřišti v Sosnové.

Fanoušci a příznivci jsou vítáni!!

Celý článek

Ukončení "sezóny"

V sobotu 20.6.2020 se na hřišti uskuteční závěrečné rozloučení se sezonou.

Od 11:00 proběhne fotbálek a od 13:00 startuje posezení u piva. Těšit se můžete i na kýtu na ohni.

Srdečně zveme všechny fotbalisti, přatelé a fanoušky sosnovského fotbalu.

Celý článek

Přátelské utkání

Fotbalisté Sosnové mají za sebou první přátelské utkání. Na svém hřišti přivítali celek z Kravař. Utkání skončilo remízou 5:5.

 
Úvod utkání ovlivnilo brzké zranění domácího útočníka Davida Volfa, který již v 10. minutě musel kvůli zranění odstoupit. Vstup do utkání měli lepší hosté z Kravař, ktěří již ve 25. minutě vedli 4:0. Vetšina gólů padla po individuálních chybách. Na domací straně bylo znát, že se utkání hrálo po delší době. Nicméně se domácím podařilo ještě do přestávky utkání zkorigovat. Nejprve se hlavou prosadil Milan Slipčenko a poté se krásně z přímého volného kopu prosadil Zdeněk Sameš.
 
O poločasové přestávce proběhla hlasitější porada v šatně domácích. A vyplatilo se. Druhý poločas byl z domácí strany mnohem lepší. Nejprve sice hosté navýšili skóre na 5:2, ale poté už utkání patřilo domácím. Na 5:3 snížil hlavou Bohouš Žitný. Po něm na 5:4 upravil skóre Tonda Gavlík a na 5:5 vyrovnal nestárnoucí Milan Slipčenko svým druhým gólem v utkání. 
 
V závěru utkání mohli domácí utkání zcela otočit, ale své šance nevyužili.
Celý článek

Nábor dětí

Klub Sparta Sosnová se rozhodl přispět k vývoji sosnovských dětí a uspořádat fotbalový nábor.

Tréninky dětí se konají každé úterý a čtvrtek od 16:00. Zaměřené budou na celkový pohybový rozvoj dětí, Tréninky jsou pořádané zábavnou formou.

Všechny děti i rodiče jsou srdečně zváni.

Celý článek

Sosnová je zpátky v tréninku!

Po nepříjemné situaci s koronavirem se mohli fotbalisté Sosnové vrátit zpět k tréninkovému procesu. 


Každé úterý a čtvrtek od 16:30 probíhá tréninková jednotka na hrišti v Sosnové. Ve spolupráci s obcí Sosnová se povedlo kvalitu hřiště zvednou na vynikající úroveň. Fotbalisté se schází v počtu 8-10 lidí.

V sobotu 6.6. 2020 sehrají sosnovští první přátelské utkání. Od 11:00 přivítají celek Kravař.

Celý článek

Nedohrané utkání se Zákupy

V sobotu 2.11. jsme se na hřišti v Sosnové utkali s týmem ze Zákup.

Od úvodních minut nic nenasvědčovalo tomu co přišlo ve 30. minutě. V úvodu utkání poslal přesný centr do pokutového území David Volf a Jan Kliment poslal Sosnovou do vedení. Jenže během pár minut dokázalo mužstvo Zákup výsledek otočit. Dvakrát se trefil Vinš. Poté to přišlo. Hlavní rozhodčí p. German během jedné minuty velmi přísně vyloučil dva hráče Sosnové. S tím hráči nesouhlasili a i v důsledku chyb rozhodčích v předchozích zápasech se rozhodli že opustí hřiště a utkání nedohrají.

Disciplinární komise později rozhodla o kontumační výhře Zákup 3:0. Rozhodčí German však bude šetřen komisí rozhodčích. 

Omlouváme se všem příznivcům Sosnovského fotbalu, že jsem "dobrovolně"  utkání prohráli, ale bohužel jsme neviděli jiné  řešení jak upozornit na neustálé chyby rozhodčích v neprospěch Sparty Sosnové.

 

Celý článek

Důležitá výhra v Dubici

V sobotu zajížděli fotbalisté Sparty Sosnové na hřiště momentálně prvního celku Okresního přeboru Dubice.

Úvodních 20 minut bylo velmi vyrovnaných. Sosnová sice držela míč více na svých kopačkách, ale Dubice zase hrozila z protiútoků. Jeden z nich využil ke skórování domácí útočník Škach. Obdržená branka Sosnovou nijak nesrazila. Vyrovnání se Sosnová dočkala po rohovém kopu, kdy si přesně naskočil Zdeněk Sameš a bylo to 1:1. Další branku viděli diváci přesně po 10 minutách. A znovu v síti domácích. K volnému přímému kopu se postavil David Volf a přesnou střelou nedal domácímu brankáři šanci 1:2. Na 3:1 zvýšila Sosnová těsně před odchodem do šaten. Na další rohový kop si znovu naskočil Zdeněk Sameš a bylo to již 1:3 pro Sosnovou. 

Druhý poločas navázal na ten první. Sosnová více hrála s míčem a Dubice čekala na své šance. Další branku přidala ale opět Sosnová. A kdo jiný než Zdeněk Sameš, který dovršil hattrick. Jak jinak než přesnou hlavičkou po rohovém kopu. Ve zbytku utkání už hrála Sosnová to co potřebovala, nikam se nehnala a v klidu si hlídala výsledek. V závěru už jen dokázali hráči Dubice snížit na 2:4, ale víc už se toho nestalo.

Sosnová si tak po nejlepším výkonu v sezóně odváží důležité 3 body z Dubice. Další utkání hraje Sosnová na domácím hřišti v sobotu 2.11.2019 od 10:30. Srdečně zveme všechny příznivce Sosnovského fotbalu.

Celý článek

SELHÁNÍ V KRAVAŘÍCH

V sobotu odpoledne zajížděli fotbalisté Sosnové na hřiště do Kravař.

Od úvodních minut byla Sosnová jasně lepším týmem, což se projevilo i na skóre. Nejprve skóre otevřel navrátilec do sestavy David Volf. Na 2:0 zvýšil po pěkné kombinační akci Petr Doseděl. A výbornou "dvacetiminutovku" uzavřel svým druhým gólem David Volf. Sosnová tak vedla ve 20. minutě již 3:0. Jenže to jakoby Sosnovou uspokojilo a přišel trest. Ještě do přestávky dokázali hráči Kravař snížit na rozdíl jediné branky a tak se do šaten šlo za stavu 2:3. 

Do druhého poločasu chtěla Sosnová vstoupit aktivně a přidat branku aby se hra uklidnila. Jenže opak byl pravdou. Sosnová předvedla trestuhodné chyby, kterých Kravaře využili a v 60. minutě už Sosnová prohrávala 5:3. Když se Sosnová vzpamatovala z této "facky" tak znovu převzala otěže hry. Snížit na 4:5 se podařilo Davidu Volfovi, který dovršil hattrick. Jenže to bylo ze strany Sosnové všechno. A tak utkání skončilo vítězstvím Kravař 5:4. Sosnová si tak neveze ani bod, přesto, že již vedla 3:0.

Další utkání sehraje Sosnová v sobotu 26.10. od 14:30 na půdě prvního celku Dubice.

 

Celý článek

Domácí prohra se Stružnicí

V sobotu 12.10. se Sosnová utkala na svém hřišti s celkem ze Stružnice.

Úvod utkání Sosnové vůbec nevyšel. Už v 10. minute prohrávala 0:3. Snížení přišlo v 15. minutě. Po pravé straně hřiště potáhnul míč Tomáš Hamata a přesnou přihrávkou našel před brankou Radka Chynu, který už měl jednoduchou pozici - 1:3.Jenže Sosnová nepřestala dělat chyby v zadních řadách a Stružnice toho využila ke vstřelení dalších branek. Nejprve na 1:4 zvýšil hostující hráč z přímého kopu. Poté se podařilo Sosnové opět snížit, kdy hostující brankář při snaze odkopnout míč trefil napadajícího Radka Chynu a skóre bylo 2:4. První poločas plný branek pokračoval. O pár minut později už to bylo dokonce 2:6. Na 3:6 ještě zkorigoval Tomáš Hamata, který svůj únik zakončil dloubáčkem alá Karel Poborský. A tak první poločas plný branek ale i špatného výkonu Sosnové skončil 3:6.

Do druhého poločasu vstoupila Sosnová velmi dobře. Na 4:6 snížil Zdeněk Aust, který dobře zakombinoval s Milanem Slipčenkem a poté si poradil i s brankářem hostů. Celý druhý poločas měla Sosnová herní převahu a hosty ze Stružnice přehrávala, ale bohužel další branky v hostující brance diváci již neviděli. A tak utkání skončilo spíše tenisovým výsledkem 4:6. Celé utkání ještě ovlivnila červená karta pro domácího Jiřího Vokouna ze 35. minuty utkání.

Další utkání odehraje Sosnová v sobotu 19.10. od 15:00 na hřišti v Kravařích

Celý článek

Prohra ve Skalici

V neděli fotbalisté Sosnové zajížděli na hřiště do Skalice, kde jsme se utkali proti místnímu béčku. Před utkáním byl mezi oběma mužstvy byl v tabulce rozdíl pouze 2 body.

Sosnová vstoupila do utkání velmi dobře. Již ve 4. minutě po dobrém napadání získal míč Tomáš Hamata, který ho ve vápně ještě posunul na Jana Klimenta, a ten střelou do šibenice nedal šanci domácímu brankáři. Diváci mohli sledovat vcelku vyrovnané utkání s náznaky šancí na obou stranách. Ve 14. minutě přišla chyba Sosnovské obrany, kterou využil domácí Lukáš Nevrlý a srovnal na 1:1. V 19. minutě šli domácí do vedení. Hráči Sosnové signalizovali offside, ale rozhodčí hru pustil a Lukáš Nevrlý tentokrát přihrál zcela volnému spoluhráči, který bez problémů uklidil míč za záda sosnovského brankáře - 2:1.

Do druhého poločasu chtěla Sosnová vstoupit dobře a pokusit se skóre otočit. Ze začátku druhého poločasu k tomu měla několik příležitostí, které ale bohužel zůstaly nevyužity. A tak přišel trest. Z rychlého protiútoku utekl hostující obraně opět Lukáš Nevrlý a Skalice vedla již 3:1. Do konce utkání si obě mužstva vytvořila několik slibných příležitostí, ale skóre se již nezměnilo a tak Sosnová prohrála se Skalicí "B" 3:1.

Další utkání odehraje Sosnová v sobotu 12.10. s výkopem od 10:30. Utkání se odehraje na hřišti v Sosnové.

Celý článek

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

TOPlist